söndag 22 april 2018

Uppdatering på bloggen

Aktieviking-bloggen har legat pausad ett tag, men nu är det dags att försöka komma igång igen. Jag har haft en del tråkigheter i mitt liv som har krävt alldeles för mycket tid och energi. Lyckligtvis börjar saker och ting se bättre ut nu och jag hoppas kunna fina energin till att börja underhålla bloggen igen.

Givetvis kommer det att diskuteras en del aktier (jag är ju trots allt Aktieviking!) och alla uppdateringar i portföljen kommer att redovisas här på bloggen. Men det finns redan ett stort antal bloggar där ute med bloggare som är långt mycket bättre på aktieanalys än vad jag är. Däremot tror jag mig skapa en "edge" genom att använda tillgängliga tjänster på ett intelligent sätt.

Det jag känner mig främst kunna bidra med är hur vi kombinerar ERE och minimalism på ett sätt som passar för en småbarnsfamilj, eller familj med barn. Därför kommer många av inläggen framöver att handla om olika sätt att hitta ett bra sätt att leva på som passar hela familjen (inklusive hunden), dessutom utan att tömma plånboken.

Det här första inlägget håller jag ganska kort, men oroa er inte, det finns flera nya inlägg på gång!

OBS: För den som är intresserad så är portföljen uppdaterad med nya innehav.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar